Skinny ThermoSlim - Tratament termic de slabire (BrunoVassari)

Acest tratament anticelulitic provoaca o reactie de transpiratie care va usura eliminarea de lichide si toxine prezente in organism. In plus prin masaj se mobilizeaza depunerile de grasime, deblocand tesutul adipos congestiv si activand circulatia sangelui.

Tratamentul incepe cu un masaj corporal general si exfoliere si masaj anticelulitic pe zonele cu probleme (masaj care are un rol esential), Dupa aceea se aplica mai intai Thermo-activ pentru a furniza caldura in tesutul cutanat si pentru a favoriza deschiderea porilor si apoi Exudation Cream cu rol  de a elimina toxinele, care sunt extrase din organism prin evaporarea moleculelor de apa.

Dupa acoperirea zonei tratate cu o folie, se introduce clienta la termocuverta sau tunel cu infrarosii pentru 30 minute. Tratamentul se  finalizeaza cu un masaj cu crema anticelulitica care maximizeaza efectul tratamentului.

Pentru inceput trebuie efectuate cel putin 10 sedinte cu o frecventa de minim 3 sedinte/saptamana, iar apoi pentru intretinere 1 sedinta la 8-10 zile este suficienta dupa ce ati obtinut rezultatele dorite. Rezultatele incep sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta. Daca tratamentele sunt dublate de un regim alimentar fara excese si miscare, progresul va fi extraordinar!

ATENTIE: Nu uitati sa va hidratati din belsug dupa acest tratament!