Suncare MagicFeet - Tratament picioare grele

Va dor picioarele?Aveti senzatie de picioare grele, obosite? Capilare fragile? Va oferim un tratament professional cu produse organice – gama Crio Gamathi- by Lakshmi - specifice pentru ingrijirea picioarelor cu circulatia deficitara. Senzatia de picioare grele este legata de stilul de viata, de varicele in diferite stadii, de retentia de apa si limfa, de excesul de greutate, de sarcina , sau de imbracamintea stramta care restrictioneaza fluxul de sange la nivelul membrelor inferioare.

Acest tratament favorizeaza eliminarea lichidelor si toxinelor din tesuturile pielii, elimina umflarea si greutatea protejand impotriva extinderii sau chiar ruperii venelor si capilarelor fragile. Tratamentul stimuleaza circulatia sanguina, favorizeaza drenajul, ofera o senzatie de usorare si prospetime. Eficienta tratamentului se bazeaza pe sinergia intre uleiurile esentiale de menta, rozmarin, lamaie, fenicul care ajuta la relaxarea si reducerea proceselor inflamatorii si uleiul de mentol, castan, saruri din Marea Moarta cunoscute dintotdeauna pentru efectul lor benefic asupra circulatiei periferice.

Se recomanda in special la inceputul sezonului cald si daca este necesar pe parcursul intregului an, inclusive sezonul rece, deoarece textura sa proaspata reduce de la prima aplicare senzatia de greutate si oboseala. Tratamentul este foarte efficient prin actiunea calmanta si deecongestionanta a produselor utilizate care restabilesc activitatea corecta a microcirculatiei, lasand picioarele zvelte, tonifiate si cu o senzatie de prospetime imediata si de lunga durata, creste rezistenta capilarelor, stimuleaza microcirculatia si drenajul limfatic, reduce umflaturile.

Tratamentul poate fi efectuat in orice sezon, inclusiv in cel rece, atat de barbati cat si de femei.

Tratamentul consta in masajul picioarelor 20 minute, impachetare 20 minute, masaj final cu o crema care ajuta la drenajul lichidelor.

Durata totala a tratamentului este de 50 minute. Dupa acest timp, picioarele dvs. va vor multumi!