Tonus Bleu Kiwi - Pachet BleuMarine cu kiwi pentru hidratarea, tonifierea, vitaminizarea pielii

Tonifierea si vitaminizarea pielii este indispensabila in tratamentele de slabit si anticelulita.

Sedinta incepe cu un masaj general si exfoliere si se insista cu masaj anticelulitic pe zonele cu probleme. Se foloseste gelul Body Polish pe baza de cafea. Acesta contine particule 100% natuale care exfoliaza, hidrateaza si protejeaza pielea. Prin natura sa energica, masajul anticelulitic are rolul de a indeparta celulele moarte ale epidermei (peeling), si de a aplatiza celulele adipoase. Calitatea masajului este un factor esential in redarea aspectului placut, neted al pielii.

Se aplica gelul de kiwi pentru masaj si impachetare, vitaminizant, tonificant, anti-age, protector (ultraviolete, poluare, stress).

Se sta la termocuverta aproximativ 30 minute.

La sfarsit se aplica o crema speciala de fermitate ce vitalizeaza, remineralizeaza si are efect de tonifiere.

Kiwi: bogat in saruri minerale, cu o concentratie de vitamina C de doua ori mai mare decit in portocale si o concentratie de vitamina E de doua ori mai mare decit in struguri, vitaminizeaza, reda fermitatea pielii, revitalizeaza pielea fragila si este un tratament ideal anti-aging.

Pentru inceput trebuie efectuate cel putin 10 sedinte cu o frecventa de minim 3 sedinte/saptamana, iar apoi pentru intretinere 1 sedinta la 8-10 zile este suficienta dupa ce ati obtinut rezultatele dorite. Rezultatele incep sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta. Daca tratamentele sunt dublate de un regim alimentar fara excese si miscare, progresul va fi extraordinar!