Tonus Body Firmness - Pachet anticelulita BrunoVassari pentru intarire corporala

Linia anticelulita dezvoltata de firma BrunoVassari a fost creata special pentru un tratament care sa maximizeze activitatea anticelulitica, penatrarea si tonusul pielii. Produsele care se aplica in diferite momente ale tratamentului sunt concepute special sa actioneze impreuna conducand la efecte spectaculoase.

Tratamentul BodyEnergy pentru intarire corporala

Tratamentul incepe prin pregatirea pielii: masajul si peelingul pe intreg corpul cu creme speciale au rolul de a activa circulatia sangvina, de a aplatiza celulele adipoase si de a elimina celulele moarte ale epidermei. Se efectueaza si masaj anticleulitic focusat pe zonele cu probleme. Apoi se aplica un concentrat pentru fermitate care tonifica si hidrateaza epiderma. In urma absorbtiei, se face un masaj de aproximativ 10 minute cu o crema de fermitate antivergeturi. Acesta tonifica musculatura si combate pielea flasca. Durata acestei etape este de aproximativ 45 minute.

Etapa urmatoare consta in impachetarea intr-o masca cu compozitie speciala, anti-celulitica si tonifianta. Amestecul activeaza circulatia, reduce temperatura corpului, ducand la cresterea circulatiei sangvine. Astfel se descongestioneaza tesutul adipos, amplificand efectul componentelor anticelulitice ale mastii (bazata pe alge, cafeina si caolin). Impachetarea se face la rece, si nu se foloseste termocuverta. Durata etapei este de 25 - 35 minute.

Tratamentul ia sfarsit prin aplicarea unui gel de fermitate care tonifica, improspateaza si catifeleaza pielea. In urma masajului cu acest gel, conturul corpului devine mai ferm, iar pielea mai neteda si mai flexibila.

Durata tratamentului variaza intre 90 si 120 de minute (depinzand de timpul cat se sta impachetata). Se recomanda 2 sedinte pe saptamana timp de 2 luni, iar apoi o sedinta la fiecare 2-3 saptamani pantru intretinere.

Produsele din gama Body Energy se completeaza reciproc pentru a obtine un set concertat de efecte resimtite din plin de clienta la sfarsitul fiecarui tratament. Puterii produselor BrunoVassari li se adauga calitatea si profesionalismul serviciilor din cadrul salonului nostru, precum si ambianta placuta in care remodelarea corpului se confunda cu relaxarea...