Sunshine Chocolate - Tratament remodelare relaxant cu impachetare in ciocolata

Esti nebuna dupa ciocolata? Dar nu poti gusta prea multa din cauza regimului alimentar? Avem solutia pentru aceasta problema: poti savura ciocolata fara sa iti compromiti dieta! Incearca pachetul Sunshine Chocolate fie singura, fie impreuna cu partenerul tau!

Sedinta incepe cu un masaj care are rolul de a reactiva circulatia sangvina, de a aplatiza stratul adipos si de a indeparta celulele moarte ale pielii. Se pregateste astfel corpul pentru absorbtia substantelor active in etapele urmatoare ale tratamentului. Tehnica de masaj folosita nu este insa la fel de energica cu cea folosita in cadrul pachetelor anticelulita, permitand o relaxare placuta si contribuind la obtinerea unei stari de spirit excelente! Durata este de aproximativ 45 minute.

Se continua cu partea cea mai interesanta si mai placuta, specifica acestei proceduri: impachetarea in ciocolata! Pe langa placerea pe care o ofera, in special prin mirosul foarte placut, ciocolata are foarte multe efecte benefice pentru piele si pentru intregul organism, pe care o sa le enumeram pe scurt: hraneste, hidrateaza, inmoaie pielea, indeparteaza celulele moarte, activeaza circulatia sangvina, accelereaza catabolismul grasimilor, asigura elasticitate si fermitate, previne imbatranirea prematura a pielii, reduce volumul, induce stare de bine si relaxare. Contine CACAOA si GUARANA si are proprietati de modelare (teobromina si cafeina), relaxare si anti-stress (magneziu), este antioxidant (polifenoli si vitamina E), si energizant (cafeina).

Se sta la termocuverta intre 30-45 minute pentru ca ingredientele active sa patrunda in piele, timp in care se poate savura ambianta placuta prezenta la noi in salon, si se simte un val de energie si de stare de bine!

Tratamentul se finalizeaza cu un scurt masaj cu o crema termica sau de fermitate, dupa caz, care va stabiliza efectul impachetarii. Rezultatul acestei proceduri: o piele mult mai fina si mai elastica, o diminuare a stratului adipos din zona impachetata si nu in ultimul rand un spirit revigorat, pregatit sa infrunte cu succes viata cotidiana!

Sedinta Sunshine Chocolate se poate efectua si in cuplu, ca si orice alt tratament ReflexoSun! Trebuie doar sa ne spui acest lucru cand te programezi!