Skinny GreenTea - Pachet de slabire BleuMarine cu ceai verde

Sedinta incepe cu un masaj corporal general si exfoliere si masaj anticelulitic pe zonele cu probleme(aproximativ 45 de minute). Prin natura sa energica, masajul anticelulitic are rolul de a indeparta celulele moarte ale epidermei (peeling), si de a aplatiza celulele adipoase. Calitatea masajului este un factor esential in redarea aspectului placut, neted al pielii.

Se continua cu impachetarea anticelulitica cu crema de slabire bazata pe ceai verde si alge care contine ceai verde  cu efect liporeductor si are o inalta concentratie de alge marine cu rol de accelerare a eliminarii apei de retentie si a  toxinelor acumulate in organism. Acest tip de impachetare are actiune intens localizata, ideala pentru tratamente anticelulita si pentru reducerea depozitelor de grasimi acumulate in anumite zone ale corpului. Ceaiul verde este un excelent antioxidant, diuretic, stimulator al proceselor de ardere a grasimilor, utilizat indeosebi in tratamentele de slabit si remodelare a siluetei.

Pentru eficienta maxima, clienta va fi introdusa in termocuverta pentru 30 minute.

Dupa inlaturare se face un masaj cu o crema speciala in functie de necesitati (slabire, fermitate, anti-vergeturi).

Pentru inceput trebuie efectuate cel putin 10 sedinte cu o frecventa de minim 3 sedinte/saptamana, iar apoi pentru intretinere 1 sedinta la 8-10 zile este suficienta dupa ce ati obtinut rezultatele dorite. Rezultatele incep sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta. Daca tratamentele sunt dublate de un regim alimentar fara excese si miscare, progresul va fi extraordinar!