Skinny Bleu Caffe - Pachet de slabire BleuMarine cu cafea

Sedinta incepe cu un masaj corporal general si exfoliere si masaj anticelulitic pe zonele cu probleme (45 de minute). Se foloseste  gelul Body Polish pe baza de cafea. Acesta contine particule 100% natuale care exfoliaza, hidrateaza si protejeaza pielea. Se aplica o crema lipo-reducatoare cu alge si cafeina. Prin natura sa energica, masajul anticelulitic are rolul de a indeparta celulele moarte ale epidermei (peeling), si de a aplatiza celulele adipoase. Calitatea masajului este un factor esential in redarea aspectului placut, neted al pielii.

Se continua cu aplicarea gelului de cafea (arzator intensiv de grasime, care accelereaza eliminarea apei si grasimilor din corp) si se infasoara in film osmotic.

Urmeaza o relaxare de 30 minute sub termocuverta dupa care se aplica gelul termic cu alge si cafeina pentru slabit, cu efect intensiv de ardere a grasimilor. Acesta asociaza cafeaua cu alga Laminaria, extrem de drenanta, cu actiune in declansarea eliminarii toxinelor si grasimilor.

Tratamentul de slabire cu cafeina se distinge prin capacitatea testata a activilor de a penetra epiderma si prin arderea deseurilor de metabolism si a grasimilor. Cafeina are o actiune stimulanta usoara, care energizeaza si confera o stare de bine!

Pentru inceput trebuie efectuate cel putin 10 sedinte cu o frecventa de minim 3 sedinte/saptamana, iar apoi pentru intretinere 1 sedinta la 8-10 zile este suficienta dupa ce ati obtinut rezultatele dorite. Rezultatele incep sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta. Daca tratamentele sunt dublate de un regim alimentar fara excese si miscare, progresul va fi extraordinar!