Silhouette Body Cellulite - Pachet anticelulita BrunoVassari

Linia anticelulita dezvoltata de firma BrunoVassari a fost creata special pentru un tratament care sa maximizeze activitatea anticelulitica, penatrarea si tonusul pielii. Produsele care se aplica in diferite momente ale tratamentului sunt concepute special sa actioneze impreuna conducand la efecte spectaculoase.

Tratamentul BodyEnergy impotriva celulitei

Tratamentul incepe prin pregatirea pielii: masajul si peelingul cu creme speciale au rolul de a activa circulatia sangvina, de a aplatiza celulele adipoase si de a elimina celulele moarte ale epidermei. Apoi se aplica o crema termica cu extracte de rozmarin, lavanda si lamaie. Efectul de incalzire pregateste corpul pentru o buna absorbtie in etapele urmatoare. Durata acestei etape care include masaj corporal general si exfoliere si masaj anticelulitic pe zonele cu probleme este de aproximativ 45 minute.

Etapa urmatoare consta in impachetarea cu o masca anticelulitica pe baza de alge marine, cafeina din extract de ceai verde si caolin. Efectele sunt de natura lipolitica (alge, cafeina), detoxifianta si de stimulare a circulatiei (oligoelemente din alge). Caolinul are cunoscuta capacitate de a absorbi umezeala si secretiile grase. Dupa impachetare se intra la termocuverta si se sta 30 minute. La despachetare nu e neaparata nevoie de dus, deci se poate economisi timp.

Tratamentul se finalizeaza cu aplicarea pe piele a unui gel sau ser special anticelulitic (alegerea se face in functie de gradul de celulita). Acesta are rol de linistire a pielii, de accentuare a efectului lipolitic, de intarire a peretilor vaselor de sange si de diminuare a hematoamelor si edemelor. Apoi, pentru stabilizare se efectueaza un scurt masaj cu o crema cu iod organic si extracte de iedera si Fucus Vesiculosus care elimina retentia de lichide, diminueaza nodulii corporali si stimuleaza microcirculatia.

Durata tratamentului este de aproximativ 90 de minute. Se recomanda 2 sedinte pe saptamana timp de 2 luni, iar apoi o sedinta la fiecare 2-3 saptamani pantru intretinere.

Produsele din gama Body Energy se completeaza reciproc pentru a obtine un set concertat de efecte resimtite din plin de clienta la sfarsitul fiecarui tratament. Puterii produselor BrunoVassari li se adauga calitatea si profesionalismul serviciilor din cadrul salonului nostru, precum si ambianta placuta in care remodelarea corpului se confunda cu relaxarea...