Sunshine Duo Champagne - masaj cu ulei sampanie si tratament facial pentru doi

Pachetul Sunshine Duo Champagne se adreseaza cuplurilor cu o slabiciune pentru sampanie si este un cadou perfect pentru ocazii speciale precum Ziua Indragostitilor, aniversari sau pur si simplu un mod de a arata ca tii la partenerul tau si ca iti place sa va petreceti timpul  impreuna!

Sedinta consta in masaj de relaxare de 50 de minute, efectuat in paralel pentru ambele persoane, urmat de un tratament facial, durata intregii proceduri fiind de 80-90 minute. Masajul are rolul de a reactiva circulatia sangvina si de a relaxa muschii. Se acopera toate zonele, si se foloseste ulei pe baza de sampanie. Pe langa placerea pe care o ofera, in special prin mirosul foarte placut, uleiul de masaj sampanie are foarte multe efecte benefice pentru piele si pentru intregul organism. Contine gliceridele acizilor linoleic, palmitic, stearic si lignoceric fiind unul dintre uleiurile cele mai pretioase pentru ingrijirea pielii. Acestia sunt necesari pentru a mentine hidratarea optima a pielii si pentru a preveni imbatranirea prematura. El imbunatateste elasticitatea pielii, hidrateaza, regenereaza, previne vergeturile si imbunatateste aspectul pielii.

Tratamentul facial incepe cu o demachiere, masaj si exfoliere (gomaj) care dureaza in jur de 10 minute dupa care se aplica masca de hidratare. Tratamentul facial dureaza in jur de 30-40 minute.

Pachetul este complementat cu o atmosfera speciala, care prin cromatica si muzica de relaxare, ajuta la indepartarea stresului si a grijilor cotidiene!
 
Sunshine Duo Champagne nu este singurul pachet pentru cupluri disponibil la ReflexoSun! Puteti alege orice terapie in cuplu pentru tine si partenerul tau (pachetul ales nu trebuie neaparat sa fie acelasi), trebuie doar sa specificati ca doriti ca masajul sa se efectueze simultan, iar de restul ne ocupam noi! Va asteptam!