Preturi sedinte slabire

Preturile sedintelor de slabire. Pentru a obtine rezultate si a economisi 10% - 20% din valoarea serviciilor, optati pentru un abonament!

ATENTIE!

  • Preturile afisate includ masaj general - tot corpul - (daca nu e specificat altfel) si peeling, impachetari doar pentru zonele abdomen, fese si coapse. Termosudatia (unde e mentionata) se efectueaza la tunelul cu infrarosii. Pentru impachetari brate, gambe se calculeaza tarif aditional.

 

Sedinta Skinny GreenTea - Tratament de slabire BleuMarine cu ceai verde

45 minute masaj general si peeling; aplicare crema lipo-reducatoare; impachetare cu crema pe baza de ceai verde si alge; 20-30 minute termosudatie; aplicare crema finala dupa caz (slabire, fermitate, anti-vergeturi). Pachetul de baza la femei include abdomenul, soldurile si coapsele.

Produsele folosite sunt din gama BleuMarine.


 

90 LEI

Sedinta Skinny ThermoSlim - Tratament de slabire termic BrunoVassari

45 minute masaj general si peeling cu creme speciale; impachetare cu Thermo-activ si Exudation Cream pentru obtinerea efectului termic; 20-30 minute termosudatie;  masaj crema anticelulita;

Produsele folosite sunt din gama BodyEnergy de la BrunoVassari.

Tratament
de top!

90 LEI

 

Sedinta Skinny IceSlim - Tratament criogenic de slabire rapida cu benzi (BrunoVassari)

10 minute peeling cu creme speciale si masaj local cu crema termica; aplicare fase cu lotiune de remodelare hipotermica; 30-45 minute se sta infasata; aplicare gel de fermitate
Produsele folosite sunt din gama BodyEnergy de la BrunoVassari.

 

90 LEI

 

Sedinta Skinny Bleu Caffe - Tratament de slabire BleuMarine cu cafea

45 minute masaj general si peeling cu gel Body Polish; aplicare crema lipo-reducatoare cu alge si cafeina; impachetare cu gel pe baza de cafea; 20-30 minute termosudatie; aplicare gel termic cu alge si cafeina. Pachetul de baza la femei include abdomenul, soldurile si coapsele.

Produsele folosite sunt din gama BleuMarine.

 

90 LEI