Preturi sedinte fermitate

Preturile sedintelor de slabire. Pentru a obtine rezultate si a economisi 10% - 20% din valoarea serviciilor, optati pentru un abonament!

ATENTIE!

  • Preturile afisate includ masaj general - tot corpul - (daca nu e specificat altfel) si peeling, impachetari doar pentru zonele abdomen, fese si coapse. Termosudatia (unde e mentionata) se efectueaza la tunelul cu infrarosii. Pentru impachetari brate, gambe se calculeaza tarif aditional.

Sedinta Tonus Spirulina Abdomen - Impachetare cu spirulina pentru fermitate abdomen

15 minute masaj si aplicare creme lift activ pentru fermitate; impachetare 15-20 minute;  aplicare crema restructuranta; nu e nevoie de dus dupa despachetare; Tratament recomandat tinerelor mame.

Produsele folosite sunt din gama BlueMarine.

Tratament
de top!

70 LEI

Sedinta Tonus Body Firmness - Pachet anticelulita BrunoVassari pentru intarire corporala

45 minute masaj general si peeling cu creme speciale; aplicare ser concentrat fermitate si crema antivergeturi; impachetare cu masca anticelulitica pe baza de alge, cu componente tonifiante; 25-30 minute impachetare la rece; scurt masaj si aplicare gel fermitate
Produsele folosite sunt din gama BodyEnergy de la BrunoVassari.

 

90 LEI

 

Sedinta Tonus Bleu Kiwi - Pachet BleuMarine cu kiwi pentru hidratarea, tonifierea, vitaminizarea pielii

45 minute masaj general si peeling cu gel Body Polish; impachetare cu gel pe baza de kiwi; 20-30 minute termosudatie; aplicare crema termica sau de fermitate
Produsele folosite sunt din gama BleuMarine.


80 LEI