Preturi abonamente slabire

Alegeti un abonament in locul sedintelor individuale pentru a economisi intre 10% - 20% din pretul serviciilor ReflexoSun. Abonamentele se pot plati si in doua rate!

ATENTIE!

  • Sedintele din cadrul unui abonament trebuie consumate in maximum 4 saptamani.
  • Sedintele se achita in avans. In cazul neprezentarii la sedinta (fara anuntarea din timp - telefonic) sedinta se considera efectuata, iar contravaloarea nu se returneaza.
  • Preturile afisate includ masaj general - tot corpul - (daca nu e specificat altfel) si peeling, impachetari doar pentru zonele abdomen, fese si coapse. Termosudatia (unde e mentionata) se efectueaza la tunelul cu infrarosii. Pentru impachetari brate, gambe se calculeaza tarif aditional.

Abonament Skinny IceSlim - Tratament criogenic de slabire rapida cu benzi (BrunoVassari)

5 sedinte (10 minute peeling cu creme speciale si masaj local cu crema termica; aplicare fase cu lotiune de remodelare hipotermica; 30-45 minute se sta infasata; aplicare gel de fermitate)
Produsele folosite sunt din gama BodyEnergy de la BrunoVassari.

 

450 LEI
425 LEI

 

Abonament Skinny ThermoSlim - Tratament de slabire termic BrunoVassari

5 sedinte (45 minute masaj general si peeling cu creme speciale; impachetare cu Thermo-activ si Exudation Cream pentru obtinerea efectului termic; 20-30 minute termosudatie;  masaj crema anticelulita. Pachetul de baza include abdomenul, soldurile si coapsele)
Produsele folosite sunt din gama BodyEnergy de la BrunoVassari.

Tratament
de top!

425 LEI

 

Abonament Skinny GreenTea - Pachet de slabire BleuMarine cu ceai verde

5 sedinte (45 minute masaj general si peeling; aplicare crema lipo-reducatoare; impachetare cu crema pe baza de ceai verde si alge; 20-30 minute termosudatie; aplicare crema finala dupa caz: slabire, fermitate, anti-vergeturi. Pachetul de baza la femei include abdomenul, soldurile si coapsele)
Produsele folosite sunt din gama BleuMarine.

 

425 LEI

Abonament Skinny Bleu Caffe - Pachet de slabire BleuMarine cu cafea

5 sedinte (45 minute masaj general si peeling cu gel Body Polish; aplicare crema lipo-reducatoare cu alge si cafeina; impachetare cu gel pe baza de cafea; 20-30 minute termosudatie; aplicare gel termic cu alge si cafeina. Pachetul de baza la femei include abdomenul, soldurile si coapsele)
Produsele folosite sunt din gama BleuMarine.

 

425 LEI