Preturi abonamente fermitate

Alegeti un abonament in locul sedintelor individuale pentru a economisi intre 10% - 20% din pretul serviciilor ReflexoSun. Abonamentele se pot plati si in doua rate!

ATENTIE!

  • Sedintele din cadrul unui abonament trebuie consumate in maximum 4 saptamani.
  • Sedintele se achita in avans. In cazul neprezentarii la sedinta (fara anuntarea din timp - telefonic) sedinta se considera efectuata, iar contravaloarea nu se returneaza.
  • Preturile afisate includ masaj general - tot corpul - (daca nu e specificat altfel) si peeling, impachetari doar pentru zonele abdomen, fese si coapse. Termosudatia (unde e mentionata) se efectueaza la tunelul cu infrarosii. Pentru impachetari brate, gambe se calculeaza tarif aditional.

Abonament Tonus Spirulina Abdomen - Impachetare cu spirulina pentru fermitate abdomen

5 sedinte (15 minute masaj si aplicare creme lift activ pentru fermitate; impachetare 15-20 minute;  aplicare crema restructuranta; nu e nevoie de dus dupa despachetare). Tratament recomandat tinerelor mame.
Produsele folosite sunt din gama BlueMarine.

Tratament
de top!

325 LEI

Abonament Tonus Body Firmness - Pachet anticelulita BrunoVassari pentru intarire corporala

5 sedinte (45 minute masaj general si peeling cu creme speciale; aplicare ser concentrat fermitate si crema antivergeturi; impachetare cu masca anticelulitica pe baza de alge, cu componente tonifiante; 25-30 minute impachetare la rece; scurt masaj si aplicare gel fermitate)
Produsele folosite sunt din gama BodyEnergy de la BrunoVassari.

 

425 LEI

 

Abonament Tonus Bleu Kiwi - Pachet BleuMarine cu kiwi pentru hidratarea, tonifierea, vitaminizarea pielii

5 sedinte (45 minute masaj general si peeling cu gel Body Polish; impachetare cu gel pe baza de kiwi; 20-30 minute termosudatie; aplicare crema termica sau de fermitate)
Produsele folosite sunt din gama BleuMarine.

 

400 LEI
375 LEI