Sunshine Gold - Tratament corporal de lux cu aur si izoflavone (Kozmetika Aphrodita)

Terapie corporala de lux cu aur si izoflavone, fara parabeni (Kozmetika Afrodita)

Linia profesionala cu micro-particule de aur pur (24 carate) dezvoltata de Kozmetika Afrodita (Slovenia) este un tratament de lux, un privilegiu pentru frumusetea si spiritul tau. Tratamentul cu aur aduce energie pozitiva, creaza o reflectie de lumina moale la nivelul pielii si te inveleste cu o stralucire de lux pentru un farmec intens!

Particulele de aur minuscule, de dimensiuni de miimi de milimetru, catalizeaza absorbtia substantelor active, si au un efect de protectie fata de factorii externi, inclusiv impotriva bacteriilor, reduc nivelul de radicali liberi, reflecta si refracta lumina creand o iluzie optica de luminare si stralucire, care mascheaza imperfectiunile pielii.

Ingredientul de o importanta cruciala pentru efectul de intinerire al pielii este genisteina (o izoflavona extrasa din soia). Acesta actioneaza asupra receptorilor de estrogen din celulele pielii, cauzand cresterea productiei de colagen, si reducerea degradarii colagenului si elastinei existente. Prin acest lucru grosimea pielii creste (cu o medie de 11% din rezultatele testelor, in urma aplicarii timp de 3 lunii), creste fermitatea (10%) si nivelul de hidratare (10%), ducand la estomparea vizibila a ridurilor. Nefiind un hormon, genisteina nu are efectele secundare caracteristice administrarii de estrogen. Genisteina exista in doua forme: una inactiva, care se extrage din plante (soia) si care nu are efecte asupra receptorilor de estrogen, si forma activa care e benefica, dar nu este stabila. Inovatia tratamentului consta in modalitatea de a incapsula forma activa a genisteinei la nivel molecular pentru a face posibila absorbtia in straturile profunde ale pielii. Eliberarea formei active incepe dupa aproximativ 4 ore de la tratament cu efecte vizibile de intinerire.

Alte ingrediente active in masca de aur sunt: ulei de seminte de soia, unt de cacao si de shea, aloe vera, ceara naturala, vitamina E. Acestea se combina pentru a stimula circulatia, a creste hidratarea pielii si pentru a hrani si hidrata pielea in profunzime. Gama Gold 24K nu contine parabeni.

Tratamentul “Sunshine Gold” incepe cu un masaj de relaxare si peeling care dureaza aproximativ 45 minute. Masajul are rolul de a aplatiza celulele adipoase, de a creste circulatia sangvina avand drept efect o mai buna absorbtie a substantelor active. Calitatea masajului este un factor esential in redarea aspectului placut, neted al pielii. Dupa peelingul cu o crema speciala, urmeaza impachetarea cu masca pe baza de aur si genisteina si 15 - 20 minute la termocuverta pentru a favoriza patrunderea substantelor active in piele, fara insa a le elimina prin transpiratie excesiva. Tratamentul se finalizeaza cu un masaj usor pentru absorbtia totala a mastii cu aur, dupa care pielea devine moale si supla. Nu e nevoie de dus dupa finalizarea tratamentului.

Se recomanda efectuarea acestui tratament in cure de 1 sedinta pe saptamana, timp de 5 - 6 saptamani, pentru un efect de durata.