Sunshine Duo Choco Oil - masaj cu ulei de ciocolata pentru doi

Pachetul Sunshine Duo Choco Oil se adreseaza cuplurilor carora le place ciocolata si este un cadou perfect pentru ocazii speciale precum Ziua Indragostitilor, aniversari sau pur si simplu un mod de a arata ca tii la partenerul tau si ca iti place sa va petreceti timpul  impreuna!

Sedinta consta in masaj de relaxare de 50 de minute, efectuat in paralel pentru ambele persoane. Masajul are rolul de a reactiva circulatia sangvina si de a relaxa muschii. Se acopera toate zonele, si se foloseste ulei pe baza de ciocolata. Pe langa placerea pe care o ofera, in special prin mirosul foarte placut, ciocolata are foarte multe efecte benefice pentru piele si pentru intregul organism: hraneste, hidrateaza, inmoaie pielea, accelereaza catabolismul grasimilor, asigura elasticitate si fermitate, previne imbatranirea prematura a pielii, si, cel mai important, induce o stare de bine si relaxare. 

Pachetul este complementat cu o atmosfera speciala, care prin cromatica si muzica de relaxare, ajuta la indepartarea stresului si a grijilor cotidiene, aceasta rezultand intr-o ora de vis alaturi de persoana iubita!
 
Sunshine Duo Choco Oil nu este singurul pachet de masaj cupluri disponibil la ReflexoSun! Puteti alege orice terapie in cuplu pentru tine si partenerul tau (pachetul ales nu trebuie neaparat sa fie acelasi), trebuie doar sa specificati ca doriti ca masajul sa se efectueze simultan, iar de restul ne ocupam noi! Va asteptam!