Sunshine Duo - Relaxare cu persoana iubita: masaj, miere, sauna, sampanie

Daruiti-va cateva ore in care sa simtiti ca nu existati decat voi, in care sa va eliberati de stress, de problemele cotidiene si sa va ganditi doar la bucuria de a fi impreuna... Alegeti acest pachet in doi!  

Incepem printr-un masaj de relaxare, care se efectueaza in paralel pentru ambele persoane. Folosim uleiuri speciale care hranesc pielea si simturile in acelasi timp. Pielea isi va recapata elasticitatea si fermitatea, iar zambetul va aparea pe fetele voastre, stiind ca persoana draga se bucura de acelasi rasfat... Durata este de aproximativ 50 minute.

Continuam prin impachetarea completa in miere naturala, care hraneste pielea, si o sa va faca sa straluciti prin senzatia oferita!

Va invitam apoi in aburul din sauna noastra finlandeza, care va fi a voastra pentru 50 minute! Mierea se va topi in timp ce savurati sampania!(Sampania se comanda separat)

Sunshine Duo nu este singurul pachet de masaj cupluri disponibil la ReflexoSun! Puteti alege orice terapie in cuplu pentru tine si partenerul tau (pachetul ales nu trebuie neaparat sa fie acelasi), trebuie doar sa specificati ca doriti ca masajul sa se efectueze simultan, iar de restul ne ocupam noi! Va asteptam!