Radiance Hyaluronic Paraffin Facial - Tratament facial de hidratare cu parafina si acid hialuronic

Terapie faciala de hidratare intensa cu acid hialuronic, ultrasunete si masca de parafina calda

Masca faciala cu parafina calda asigura o hidratare intensa recomandata tenului uscat, sensibil si dezhidratat. Se mai foloseste pentru:

  • accelerarea resorbtiei diverselor intarituri de la nivelul tenului (cicatrici proaspete, cicatrici post acnee);
  • stimularea tenului imbatranit;
  • profilactic (preventiv);

Masca intarzie aparitia ridurilor si revitalizeaza tenul. Se adreseaza tuturor tipurilor de ten.

Acidul hialuronic are efecte intense de hidratare si de netezire a ridurilor. El actioneaza dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele si diminuarea pierderilor transepidermale de apa, iar lipozomii cu Acid Hialuronic patrund in piele si umplu ridurile din interior, astfel incat ridurile si liniile fine sunt mult diminuate.

Tratamentul "Radiance Hyaluronic Paraffin Facial" se efectueaza pe fata si gat. Se incepe cu o demachiere, tonifiere, masaj si exfoliere (gomaj) care dureaza in jur de 15-20 minute. Se aplica continutul fiolei cu acid hialuronic si se maseaza cu aparatul cu ultrasunete pentru a imbunatati patrunderea in straturile profunde ale pielii. Se aplica masca de parafina calda. La final se aplica crema hidratanta sau nutritiva.  Tratamentul dureaza in jur de 50 minute.

Pentru efecte pozitive si vizibile este recomandat ca tratamentul sa se aplice la interval de 2 saptamani (nu mai des). Tratamentul este recomandat in special pe timp de iarna.

Contra indicatii: procese inflamatorii acute, afectiuni purulente ale tenului, eczeme, rozacee, teleangiectazii, arsuri solare, dupa epilare, hipertensiune arteriala.