Radiance Golden Face - Tratament facial de intinerire cu aur si izoflavone (Kozmetika Aphrodita)

Terapie faciala de intinerire cu aur si izoflavone (Kozmetika Afrodita)

Linia profesionala cu micro-particule de aur pur (24 carate) dezvoltata de Kozmetika Afrodita (Slovenia) este un tratament de lux, un privilegiu pentru frumusetea si spiritul tau. Tratamentul cu aur aduce energie pozitiva, creaza o reflectie de lumina moale la nivelul tenului si te inveleste cu o stralucire de lux pentru un farmec intens!

Particulele de aur minuscule, de dimensiuni de miimi de milimetru, catalizeaza absorbtia substantelor active, si au un efect de protectie fata de factorii externi, inclusiv impotriva bacteriilor, reduc nivelul de radicali liberi, reflecta si refracta lumina creand o iluzie optica de luminare si stralucire, care mascheaza imperfectiunile pielii.

Ingredientul de o importanta cruciala pentru efectul de intinerire al pielii este genisteina (o izoflavona extrasa din soia). Acesta actioneaza asupra receptorilor de estrogen din celulele pielii, cauzand cresterea productiei de colagen, si reducerea degradarii colagenului si elastinei existente. Prin acest lucru grosimea pielii creste (cu o medie de 11% din rezultatele testelor, in urma aplicarii timp de 3 lunii), creste fermitatea (10%) si nivelul de hidratare (10%), ducand la estomparea vizibila a ridurilor. Nefiind un hormon, genisteina nu are efectele secundare caracteristice administrarii de estrogen. Genisteina exista in doua forme: una inactiva, care se extrage din plante (soia) si care nu are efecte asupra receptorilor de estrogen, si forma activa care e benefica, dar nu este stabila. Inovatia tratamentului consta in modalitatea de a incapsula forma activa a genisteinei la nivel molecular pentru a face posibila absorbtia in straturile profunde ale pielii. Eliberarea formei active incepe dupa aproximativ 4 ore de la tratament cu efecte vizibile de intinerire.

Alte ingrediente active sunt: ulei de seminte de soia, unt de cacao si de shea, aloe vera, ceara naturala, vitamina E. Acestea se combina pentru a stimula circulatia, a creste hidratarea pielii si pentru a hrani pielea in profunzime.

Tratamentul "Radiance Golden Face" cu ser pe baza de aur se efectueaza pe fata, gat si decolteu. Se incepe cu o demachiere, masaj si exfoliere (gomaj) care dureaza in jur de 15 minute. Se aplica serul cu aur si genisteina si se maseaza cu aparatul cu ultrasunete pentru a imbunatati patrunderea in straturile profunde ale pielii. Tratamentul dureaza in jur de 45 minute.

Dupa tratament pielea are aspect de prospetime, e mai luminoasa, are tonus, iar ridurile sunt mult diminuate (efect mai vizibil dupa 4 ore). Se recomanda efectuarea acestui tratament in cure de 1-2 sedinte pe saptamana, timp de 5-6 saptamani, pentru un efect de durata.