Silhouette BleuMarine Sea Mud- Tratament extraforte de slabire cu namol BleuMarine

Sedinta incepe cu un masaj general si anticelulitic pe zonele cu probleme si exfoliere care dureaza aproximativ 45 de minute. Prin natura sa energica, masajul anticelulitic are rolul de a indeparta celulele moarte ale epidermei (peeling), si de a aplatiza celulele adipoase. Calitatea masajului este un factor esential in redarea aspectului placut, neted al pielii.

Se continua cu impachetarea anticelulitica cu namol marin pentru slabire (Bleu&Marine). Namolul marin natural, format din elemente  minerale si geologice pure, dreneaza si decontractureaza, facilitand eliminarea toxinelor si reechilibreaza activitatea celulara dupa o hranire cu oligo-elemente. Activii marini patrund in epiderma avand loc schimburi ionice la nivel celular.

Pentru eficienta maxima, clienta va fi introdusa in termocuverta pentru 30 minute.

Dupa inlaturare se face un masaj cu gel termic anticelulita pe baza de alge, cafeina, iedera care are rolul de a elimina apa si grasimile, de a drena si tonifica tesutul.

Complexul de namol pentru impachetari locale este folosit cu rezultate foarte bune in tratamentele de supleţe, anticelulita si antivergeturi.

Pentru inceput trebuie efectuate cel putin 10 sedinte cu o frecventa de minim 3 sedinte/saptamana, iar apoi pentru intretinere 1 sedinta la 8-10 zile este suficienta dupa ce ati obtinut rezultatele dorite. Rezultatele incep sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta. Daca tratamentele sunt dublate de un regim alimentar fara excese si miscare, progresul va fi extraordinar!