Silhouette Paprika - Pachet anticelulita cu crema pe baza de ardei iute si plante medicinale

Sedinta incepe cu un masaj anticelulitic focalizat asupra zonelor cu probleme. Prin natura sa energica, masajul anticelulitic are rolul de a indeparta celulele moarte ale epidermei (peeling), si de a aplatiza celulele adipoase. Calitatea masajului este un factor esential in redarea aspectului placut, neted al pielii.

Se continua cu impachetarea anticelulitica. Crema pe baza de ardei iute si plante medicinale actioneaza asupra stratului adipos activand circulatia si producand o intensa senzatie de incalzire, in acelasi timp hidratand pielea si stimuland metabolismul. Principalele ingrediente sunt extract de paprika, ulei de scortisoara, eucalipt, ulei de lamaie.

Pentru eficienta maxima, clienta va fi introdusa in termocuverta pentru 30 minute. La final se aplica o crema anticelulitica reducatoare care mareste efectul lipolitic, reducand astfel stratul de grasime concomitent cu reducerea retentiei de lichide.

Pentru inceput trebuie efectuate cel putin 10 sedinte cu o frecventa de maxim 3 sedinte/saptamana, iar apoi pentru intretinere 1 sedinta la 8-10 zile este suficienta dupa ce ati obtinut rezultatele dorite. Rezultatele incep sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta. Daca tratamentele sunt dublate de un regim alimentar fara excese si miscare, progresul va fi extraordinar!

Atentie! Acest tratament nu este indicat in timpul sarcinii si alaptarii, sau persoanelor care au varice, fragilitate capilara, hipertensiune, probleme cardiace sau boli dermatologice.