Silhouette Activ - Pachet anticelulita cu crema pe baza de scortisoara

Sedinta incepe cu un masaj anticelulitic focalizat asupra zonelor cu probleme. Prin natura sa energica, masajul anticelulitic are rolul de a indeparta celulele moarte ale epidermei (peeling), si de a aplatiza celulele adipoase. Calitatea masajului este un factor esential in redarea aspectului placut, neted al pielii.

Se continua cu impachetarea anticelulitica. Crema pe baza de extract de scortisoara are la baza substante active extrase din alge marine, ginko, iedera, castane salbatice, vitamine, ulei de scortisoara si portocale, grasimi hidratante si un complex pentru imbunatatirea circulatiei sanguine. In combinatie cu masajul local, efectul este unul de accelererare a microcirculatiei, reducere a modificarillor colagenului pielii (vergeturile).

Pentru eficienta maxima, clienta va fi introdusa in termocuverta pentru 30 minute. La final se aplica o crema anticelulitica reducatoare care mareste efectul lipolitic, reducand astfel stratul de grasime concomitent cu reducerea retentiei de lichide.

Pentru inceput trebuie efectuate cel putin 10 sedinte cu o frecventa de minim 3 sedinte/saptamana, iar apoi pentru intretinere 1 sedinta la 8-10 zile este suficienta dupa ce ati obtinut rezultatele dorite. Rezultatele incep sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta. Daca tratamentele sunt dublate de un regim alimentar fara excese si miscare, progresul va fi extraordinar!