Preturi abonamente anticelulita

Alegeti un abonament in locul sedintelor individuale pentru a economisi intre 10% - 20% din pretul serviciilor ReflexoSun. Abonamentele se pot plati si in doua rate!

ATENTIE!

  • Sedintele din cadrul unui abonament trebuie consumate in maximum 4 saptamani.
  • Sedintele se achita in avans. In cazul neprezentarii la sedinta (fara anuntarea din timp - telefonic) sedinta se considera efectuata, iar contravaloarea nu se returneaza.
  • Preturile afisate includ masaj general - tot corpul - (daca nu e specificat altfel) si peeling, impachetari doar pentru zonele abdomen, fese si coapse. Termosudatia (unde e mentionata) se efectueaza la tunelul cu infrarosii. Pentru impachetari brate, gambe se calculeaza tarif aditional.

Abonament Silhouette Activ - Pachet anticelulita cu crema pe baza de extract de scortisoara

5 sedinte (20 minute masaj local si peeling; impachetare cu crema pe baza de extract de scortisoara; 20-30 minute termosudatie; masaj crema termica. Pachetul de baza la femei include abdomenul, soldurile si coapsele

Promotie!

245 RON

325 LEI
275 LEI

Abonament Silhouette Paprika - Pachet anticelulita cu crema pe baza de ardei iute si plante medicinale

5 sedinte (20 minute masaj local si peeling; impachetare cu crema pe baza de ardei iute si plante medicinale; 20-30 minute termosudatie; masaj crema termica.Pachetul de baza la femei include abdomenul, soldurile si coapsele)

Promotie!

245 RON

325 LEI
275 LEI

Abonament Silhouette Plant - Pachet anticelulita cu crema de plante

5 sedinte (45 minute peeling si masaj general cu creme anticelulitice pe baza de iedera si cafeina; impachetare; 20-30 minute termosudatie; masaj crema termica)

 

350 LEI

 

Abonament Silhouette Argil 45 - Pachet anticelulita cu argila

5 sedinte (45 minute masaj general; aplicare crema de exudatie; impachetare cu argila; 20-30 minute termosudatie; masaj crema termica)

 

375 LEI

 

Abonament Silhouette Parargil - Pachet anticelulita cu parargil

5 sedinte (45 minute masaj general si peeling; aplicare crema de exudatie; impachetare cu parargil; 20-30 minute termosudatie; masaj crema termica)

Tratament
de top!

375 LEI

 

Abonament Silhouette Parafango - Pachet anticelulita cu impachetare in parafango

5 sedinte (45 minute masaj general si peeling cu crema de samburi de caise; impachetare cu parafango; 20-30 minute termosudatie; masaj crema termica)

 

425 LEI

 

Abonament Silhouette Chocofango - Pachet anticelulita cu impachetare in ciocofango

5 sedinte (45 minute masaj general si peeling cu crema de samburi de caise; impachetare cu chocofango; 20-30 minute termosudatie; masaj crema termica)

 

425 LEI

 

Abonament Body Cellulite - Pachet anticelulita BrunoVassari

5 sedinte (45 minute masaj general si peeling cu creme speciale; impachetare cu masca anticelulitica pe baza de alge; 20-30 minute termosudatie; aplicare ser anticelulitic; masaj crema termica sau de fermitate)
Produsele folosite sunt din gama BodyEnergy de la BrunoVassari.

 

425 LEI

 

Abonament Silhouette BleuMarine Sea Mud- Tratament extraforte de slabire cu namol BleuMarine

5 sedinte (45 minute masaj general si peeling; impachetare anticelulitica cu namol marin pentru slabire si intrare la termocuverta 20-30 minute; masaj cu gel termic anticelulita pe baza de alge)

Produsele folosite sunt din gama Bleu&Marine.

 

425 LEI