Skinny IceSlim - Tratament criogenic de slabire rapida cu benzi (BrunoVassari)

Este un tratament de slabire rapida foarte eficient cu produse din gama Body Energy a firmei BrunoVassari. Este cunoscut sub urmatoarele nume: tratament prin infasare, tratament prin infasare la rece, tratament soc de slabire si anticelulita. Face parte din categoria tratamentelor criogenice (in care se resimte o puternica senzatie de raceala).

Tratamentul consta din doua etape principale. In prima, se produce o incalzire a zonei vizate prin masaj local si peeling, precum si prin aplicarea unor creme speciale cu efect termic. Va aparea o senzatie de caldura datorita stimularii microcirculatiei.

In a doua etapa se produce exact opusul: aplicarea unei lotiuni de remodelare hipotermice si infasurarea in benzi speciale, conduce la aparitia unei puternice senzatii de frig (chiar frisoane). Ingredientele lotiunii, in care predomina algele marine si iedera topesc tesutul adipos si accelereaza eliminarea toxinelor. Componentele hipotermice care produc senzatia de frig, reduc temperatura corpului care incearca sa readuca echilibrul termic prin accelerarea circulatiei sangvine. Se produce astfel o descongestionare a tesutului adipos si se evita atrofia vaselor mici care favorizeaza depunerea grasimilor. La sfarsit, pentru stabilizarea efectelor se aplica un gel pentru fermitate.

Tratamentul este foarte eficient, dar are anumite contraindicatii: nu se poate aplica pe toate zonele corpului (trebuie evitate zona rinichilor si a abdomenului), iar clienta nu trebuie sa aiba probleme acute, in special cu inima.

Efectele sunt notabile inca dupa prima sedinta, dar pentru efecte maxime se recomanda un pachet soc de 5 sedinte (doua in fiecare saptamana).