Silhouette Chocofango - Pachet anticelulita cu impachetare in chocofango

Sedinta incepe cu masaj corporal general si exfoliere si masaj anticelulitic pe zonele cu probleme. Prin natura sa energica, masajul anticelulitic are rolul de a indeparta celulele moarte ale epidermei (peeling), si de a aplatiza celulele adipoase. Calitatea masajului este un factor esential in redarea aspectului placut, neted al pielii.

Se continua cu impachetarea anticelulitica in chocofango.

Chocofango: ingredientele active din ciocolata au efect antioxidant. Polifenolii si vitamina E hidrateaza, catifeleaza si regenereaza tesuturile pielii. Se stimuleaza producerea endorfinei (hormonul placerii) ceea ce induce o stare de bine. Obromina este o substanta extrasa din semintele arborelui de cacao. Aceasta componenta este importanta impotriva celulitei pentru ca stimuleaza dizolvarea depozitelor de grasime fiind vasodilatator. Cafeina are efecte benefice asupra edemelor prin stimularea drenajului si eliminarea lichidelor cu tendinte de stagnare, si mobilizeaza acizii grasi din tesutul adipos. Siliciul existent in componenta produsului (prin namolul marin) ajuta la sinteza proteinelor si la reconstruirea fibrei elastice, deci este un bun tratament impotriva vergeturilor.

Pentru eficienta maxima, clienta va fi introdusa in termocuverta pentru 30 minute. La final se aplica o crema anticelulitica reducatoare care mareste efectul lipolitic, reducand astfel stratul de grasime concomitent cu reducerea retentiei de lichide.

Pentru inceput trebuie efectuate cel putin 10 sedinte cu o frecventa de minim 3 sedinte/saptamana, iar apoi pentru intretinere 1 sedinta la 8-10 zile este suficienta dupa ce ati obtinut rezultatele dorite. Rezultatele incep sa fie vizibile chiar si dupa prima sedinta. Daca tratamentele sunt dublate de un regim alimentar fara excese si miscare, progresul va fi extraordinar!